Ancuța Cârcu (AUR, ex-PRM) despre acuzațiile de proxenetism: ”Nu controlez păsărica nimănui”

Prim-vicepreședintele AUR Galați, Ancuța Cârcu, a declarat azi, după ce s-a admis cererea de arestare preventivă a sa în dosarul ”Proxeneții din Tenerife”, că în clubul pe care-l deține nu se practică proxenetism.

Ci ar exista doar ”separee” unde fetele stau cu băieții pe o canapea dacă vor să beneficieze de ”o anumită atmosferă” cu șampanie, muzică și dans.

Ancuța Cârcu a declarat la Antena 3 că se află momentan la Sighișoara, unde a venit să-și vadă băiatul, dar că va pleca. Ea a acuzat decizia un abuz al justiției la adresa sa.

Pe de altă parte, ea a spus despre fetele angajate la club că nu are de unde să știe ce fac ele. ”Eu administrez un local, de la fratele meu, mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Nu mă interesează ce fac fetele după program. Eu nu controlez păsărica nimănui, mă duc din 4 în 4 luni acolo”, a subliniat ea pentru sursa citată.

”Acolo am separee, cumperi o șampanie și te așezi pe o canapea, unde poți crea o anumită atmosferă, să bei șampanie, să poți dansa. Este un fel de karaoke unde clientul plăteste o șampanie și stă cu fata”, a explicat ea.

Judecătoria Câmpia Turzii a admis cererea procurorilor de arestare preventivă în dosarul ”Proxeneții din Tenerife” a prim-vicepreședintelui AUR Galați, Ancuţa Cârcu, fost membru PRM.

”Am aflat cu stupoare că în după-amiaza asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în statul de drept ”România” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper că, în raport cu mine, nu s-a comis vreo eroare judiciară, ci pur și simplu am fost tratată la pachet cu ceilalți inculpați, fiind cu toții arestați fără nicio diferență.

În câteva zile voi avea contestația în fața Tribunalului Cluj, unde am înțeles că judecătorii sunt mai bine pregătiți decât șa Judecătoria Câmpii Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiție că va face dreptate în cazul meu”, a scris ea pe Facebook.

Cârcu a plecat cu scandal din PRM. Fostul lider Vadim Tudor spunea despre ea: “Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu.

Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim.

Citește și

Corina Chiriac și-a scris autobiografia: ”Dumnezeu există! Savurați viața și anecdotele mele”