Anca Țurcașiu, asaltată cu propuneri după divorț: ”Unele sunt agresive”

După divorț, Anca Țurcașiu parcă a înflorit și este asaltată de admiratori. Actrița mărturisește că unii bărbați sunt destul de insistenți și alege să-i blocheze pe rețelele de socializare.

Au trecut deja doi ani de când Anca Țurcașiu a devenit o femeie singură. După divorțul de Cristian Georgescu, actrița nu a mai avut nicio relație, în timp ce fostul ei soț a ales să își refacă viața destul de rapid.

”Multe block-uri”

Anca Țurcașiu nu duce lipsa de admiratori, însă unii dintre ei tind să întreacă măsura în anumite cazuri, lucru care nu e deloc pe placul vedetei. ”Primesc foarte multe, mai ales pe rețelele de socializare. Unii sunt destul de agresivi, dar am dat destul de multe block-uri la comentarii nepotrivite, dar îți mărturisesc că nici nu stau să le citesc pe toate pentru că sunt foarte foarte multe.

Îmi e foarte complicat pentru că ocupă enorm de mult timp. Recunosc că uneori le citesc și le răspund oamenilor care au comentarii pertinente și care mi se adresează într-o anumită modalitate. Dacă există o doză de lipsă de bun simț ca să nu mai zic de obrăznicie, nici nu se pune problema”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru WOWbiz.ro.

Ce face Anca Țurcașiu înainte de a urca pe scenă

Deși are deja o carieră impresionantă, actrița are emoții înainte de fiecare spectacol. Anca Țurcașiu a spus ce face înainte de a urca pe scenă pentru a scăpa de toate emoțiile.

”Sunt foarte credincioasă și spun o rugăciune de fiecare dată. Ca să scap de emoții, mă focusez strict, 100% pe ce am eu de făcut și mă gândesc că eu sunt mai sus 25 de centimetri decât toată lumea din sală și că sunt mai bună decât ei, pentru că dacă erau ei mai buni ca mine eram eu în sala și erau ei pe scenă”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Citește și

Când se deschide Târgul de Crăciun din București. Un brad uriaș, patinoar și roata panoramică, printre atracții