Anca Dumitra, din ”Las Fierbinți”, replică pentru Ilinca Vandici: ”Dacă spală rufe, cumpără cireșe”

Anca Dumitra a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă și a comentat și declarațiile făcute de Ilinca Vandici în ceea ce privește rolul bărbatului într-o familie.

Actrița, celebră pentru rolul ”Gianina” pe care îl interpretează în ”Las Fierbinți”, nu este de acord cu ceea ce a spus prezentatoarea de la Kanal D. Recent, vedeta a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, iar acesta a rugat-o să comenteze declarațiile făcute de Ilinca Vandici.

”Nasol”

Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a șocat, având în vedere reacțiile de după, că un bărbat trebuie ”să rămână șmecher”. De asemenea, Ilinca spunea că ea nu este de acord ca bărbatul să facă cumpărături și nici să schimbe scutecele copilului, ba mai mult i-ar ierta absolut orice bărbatului ei.

Actrița, Gianina din ”Las Fierbinți”, nu era la curent cu declarațiile făcute de prezentatoare, astfel că Radu Țibulcă i le-a spus. Prima reacția a Ancăi Dumitra a fost: ”Nasol!”.

Și-a spus părerea despre acest subiect fără ca să o judece pe Ilinca Vandici sau să o critice. ”Păi și atunci, a dat o altă variantă unde ar trebui să meargă bărbatul? Și ce să facă? Să stea acasă? Liniștit, nestresat?”, a fost reacția Ancăi Dumitra în podcastul lui Țibulcă.

Anca Dumitra vorbește despre bărbat în concepția ei

În continuare, actrița a spus că nu crede că partenerii care își ajută iubitele sunt mai puțini bărbați dacă fac asta. Anca Dumitra a mai precizat, în cadrul podcastului, că nu i-ar plăcea să aibă o relație cu un bărbat care este mereu epilat sau care este mai pensat decât ea.

Gianina din serialul românesc de la PRO TV, ”Las Fierbinți”, nu are nimic împotriva faptului ca un bărbat să fie aranjat, însă să nu exagereze în acest sens. ”Dacă se duce și chiar mă vede obosită și spală rufe, nu mi se pare că a scăzut în grade. Sub nicio formă. Dacă se duce și-mi cumpără și cireșe, că tot vine sezonul, e un plus”, a adăugat Anca Dumitra.

Citește și

Robert Turcescu și-a cunoscut soția pe Facebook. Ce a spus despre relația cu Oana Sârbu