Anamaria Prodan vrea la Dinamo! Planul uluitor pus la cale

Anamaria Prodan s-a despărțit de Hermannstadt, tocmai adversara de pe 13 ianuarie a ”câinilor”, în prima etapă din 2021. Impresara așteaptă 80.000 de euro restanți din partea grupării ardelene, după ce s-a certat cu cei din Sibiu (detalii aici).

Conform sport.ro, Prodanca este interesată să preia Dinamo de la investitorii spanioli! Pablo Cortacero i-a dus cu vorba pe ”câini”, probabil, va continua aceeași placă și în în startul lui 2021, chiar dacă a promis mărire de capital la 5 milioane de euro. Anamaria Prodan a mai fost interesată de Dinamo, atunci când a fost vorba să se implice alături de Claudiu Florică în Ștefan cel Mare. Ea a mărturisit în mai multe rânduri că a simpatizat cu gruparea ”câinilor” din tinerețe.

Mai mult, femeia de afaceri ar vrea să-l impună antrenor la Dinamo tocmai pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a precizat sursa citată. Reghe a fost campion cu rivalii de la FCSB, el fiind junior în Ștefan cel Mare! ”E incredibil să dai ușor un asemenea club de fotbal, emblema fotbalului românesc. Eu nu pricep de ce LPF și FRF au lăsat să se întâmple așa ceva.

Dai un club cu asemenea renume pe mâna unui nimeni! Nici nu-i știm pe acei oameni. Dacă nu-i verifici să vezi cine sunt și ei vin și cumpără Dinamo București… Cum să dai clubul de pe o oră pe alta?! A venit și a impus un buget de 800.000 de euro la salarii, incredibil”, a spus Anamaria Prodan deunăzi.

Femeia de afaceri a dezvăluit în trecut că i-a făcut o ofertă lui Ionuț Negoiță și a negociat mai multe luni, la finele lui 2019, în numele unui fond de investiții din Abu Dhabi. Reghe e liber de contract, și-a reziliat contractul cu Al Wasl, acum două luni. Laurențiu a mai fost pe lista ”câinilor” în 2012, înainte de a ajunge la FCSB, cu care a devenit campion.

Totuși, pentru cuplul Reghe-Prodanca ar fi un mare impediment: suporterii DDB. Suporterii au acuzat-o pe Anamaria de mai multe ori că a încercat să dezavantajeze clubul din Ștefan cel Mare. Reghe ca fost juniori la Dinamo, la grupa lui Ionuț Chirilă, din care mai făceau parte Cătălin Hîldan, Florentin Petre, Mihai Tararache, Cezar Dinu, Ionuț Voicu sau Laurențiu Lică.

Citește și

Raluca Turcan a anunțat cu cât vor crește alocațiile pentru copii: aceasta este suma exactă!