Anamaria Prodan, șchiopătând și cu brațul imobilizat la INML

Implicată într-un scandal cu Laurențiu Reghecampf, cu care s-a bătut în plină stradă vineri seară, Anamaria Prodan s-a dus la INML pentru a obține un certificat medico-legal.

La 3 zile după ce s-au bătut în Snagov, Anamaria Prodan s-a prezentat la Institutul Național de Medicină Legală, așa cum a făcut și Reghe sâmbătă, înaintea botezului micului Liam (detalii aici de la evenimentul cuplului Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc).

”Avariată”

Pe imaginile publicate de România TV, se vede cum Anamaria Prodan are brațul imobilizat și merge șchiopătând, fiind ajutată de o prietenă.

Pentru moment nu se știe ce diagnostic i-au pus medicii impresarei și nici cât de grave sunt urmările scandalului cu Reghe,
Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Reghecampf! A ieșit șchiopătând, a fost sprijinită de o prietenă și avea brațul bandajat

Terman în procesul Reghecampf – Anamaria Prodan

Azi, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat în fața judecătorilor, având termen în procesul de divorț. Potrivit sursei citate, Anamaria Prodan ar intenționa să nu se prezinte azi la Tribunal.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

Vineri seară, în jurul orei 20:00, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat.

Pe imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghe a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

La audierile de la poliție conform surselor GSP, Anamaria Prodan a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

Citește și

Video complet cu bătaia dintre Prodanca și Reghe: ”Ai filmat?”