--> -->

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit de la secția de Poliție: ”Ne-a înjurat, a dat, a amenințat”

Anamaria Prodan a susținut vineri seară, la ieșirea din sediul Poliției Snagov, că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a declanșat conflictul, intrând peste ea în casă sub influența băuturilor alcoolice, transmite GSP.

”Show” și la Poliție

Impresara și antrenorul de fotbal au ajuns vineri seară la sediu Poliției Snagov, fiecare susținând că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Ilfov.

După audieri, Anamaria a susținut reporterilor aflați în fața secției de poliție că fostul ei soț a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Aceasta a spus că Reghecampf a intrat peste ea în casă și început s-o înjure și s-o lovească.

”Ne-a înjurat, a dat în fin, ne-a ameninţat că ne omoară pe toți”, a spus Anamaria Prodan.

Și-au lăsat urme

În urma incidentului, IPJ Ilfov a transmis într-un comunicat că au fost deschise două dosare penale, iar cei doi au primit ordin de protecție față de celălalt. De asemenea, autoritățile au transmis că amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Relația dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a fost în centrul atenției publice, după ce, anul trecut, au decis să pună capăt mariajului de 15 ani. Tehnicianul este acum implicat într-o relație cu Corina Caciuc. Aceștia au împreună un băiețel, iar duminică va fi botezat, potrivit GSP.

Citește și

Limită de decibeli în apartament. Poți primi amenzi însemnate dacă îți deranjezi vecinii