--> -->

Anamaria Prodan: ”Mă așteaptă, din altă lume”

Anamaria Prodan, 49 de ani, are un iubit foarte bogat, care i-a acceptat toate condițiile, susține fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara a lăsat să se înțeleagă faptul că acesta este un bogat om de afaceri din Emiratele Arabe.

Anamaria Prodan a acceptat pentru prima dată să vorbească despre noul bărbat din viața sa. Aceasta l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf și este pregătită să înceapă o nouă viață. Se pare că misteriosul bărbat este un om foarte bogat din Emiratele Arabe.

”Este dintr-o altă lume, foarte de sus”

“Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”.

Impresara a subliniat că orice bărbat din viața ei va trebui să îndeplinească o condiție de bază, altfel nu are nicio șansă să-i stea alături.

“Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, a mai spus sexy-impresara.

Dată în judecată de Reghecampf și Corina Caciuc

La începutul acestei luni, impresara a aflat că a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc. Astfel, Anamaria Prodan este implicată în două procese diferite. Atât antrenorul, cât și Corina Caciuc au dat-o în judecată pentru defăimare.

Femeia îi cere daune morale pentru că ar fi fost calomniată și deoarece au fost publicate fotografii din tinerețea ei. Potrivit portalului instanțelor, cele două ar trebui să se întâlnească la tribunal pe 7 aprilie.

“Am atâta treabă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, spunea Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citește și

Mănăstirea Putna, exemplu internațional pentru ajutorarea refugiaților