Wave Resort

Anamaria Prodan l-a sfidat pe Gigi Becali: ”Un zero în fața mea”

Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, după ce acesta a scos-o din schema pentru transferul lui Dennis Man la Parma și l-a introdus pe vărul său Victor Becali. Suma afacerii a fost de 13 milioane de euro.

Mai mult, Anamaria Prodan este războinică atunci când vine vorba despre relația cu Gigi Becali și a spus că nu știe cine este acesta. Nu a stat cu mâinile în sân și l-a acționat pe internaționalul român în judecată.

”Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce”, a declarat Anamaria Prodan la ProSport Live.

Anamaria Prodan a vorbit și despre jucătorii pe care-i mai impresariază la FCSB, unul dintre ei fiind portarul Andrei Vlad (22 de ani), care a și fost scos dintre buturile echipei de Gigi Becali, după mai multe gafe, iar în locul său a fost băgat Cătălin Straton.

”Au contracte cu FCSB (n.r. jucătorii pe care îi reprezintă ea). Cine e Gigi Becali să scoată pe cineva din contract? Nu e Dumnezeu. Aici ține de demnitate și de bărbăție. Nu are treabă jucătorul cu problema pe care o am eu cu Gigi Becali. Nimeni care e inteligent, nimeni care are mândrie și deminitate nu face asta”, a adăugat Anamaria Prodan.

Citește și

Locul ocupat de România în topul celor mai pașnice țări din lume. Cum arată clasamentul