Anamaria Prodan l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu un milionar din Tulcea

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbaliști în vârstă de 50 de ani, s-a despărțit de mai bine de un an de zile de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Neftchi Baku.

Au și divorțat în noiembrie 2022, iar el și-a găsit fericirea alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit deja un băiețel, iar ea are o relație acum cu milionarul Flavius Nedelea.

„Trăiesc un vis frumos”

În timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a susținut că din respect pentru copiii ei nu se va afișa alături de alt bărbat. Luni de zile s-a ținut de cuvânt până acum, când a fost surprinsă în repetate rânduri, ba în aeroport, ba la hotel, alături de milionarul Flavius Nedelea.

Nu a mai negat relația, a recunoscut că el e noul ei iubit. „Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată.

În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!”, a declarat impresara pentru Wowbiz.

„Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a mai zis ea.

Ce spune el

În schimb, Flavius Nedelea a păstrat discreția referitor la relația cu impresara.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat noul iubit al Anamariei Prodan spynews.ro.

Cine e și cu ce se ocupă milionarul Flavius Nedelea

În vârstă de 42 de ani, Flavius Nedelea este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. Este vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București.

Tot el este proprietarul unui alt hotel, tot în Capitală, pe care l-ar fi deschis în anul 2018 și în care ar fi investit 500.000 de euro. Este vorba despre un nou hotel de 22 camere, inspirat de Palatul Peleș.

În plus, potrivit sportbull.ro., noul iubit al Anamariei Prodan ar construi și un complex de cinci stele în Delta Dunării. Flavius Nedelea ar fi investit și în imobiliare în Constanța.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani.

Citește și

Monica Anghel și-a găsit o nouă meserie după ce a slăbit peste 40 de kilograme: ”Am obținut nota 10”