--> -->

Anamaria Prodan: ”Gigi îl bagă pe Giovanni în nenorociri”. Reacția lui Giovanni: ”Să știe lumea”

Transferul lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, alte surse susțin 11 milioane de euro, a renăscut controversele dintre Anamaria Prodan și familia Becali.

Mutarea a fost realizată prin intermediul lui Giovanni Becali, impresar care nu are voie să activeze în fotbal după ce a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor”. Anamaria Prodan, îndepărtată din această tranzacție, cere intervenția autorităților în acest caz.

Giovanni Becali a fost eliberat condiţionat din închisoare și are interdicţie de a trata orice transfer până în 2022. ”Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal, să negocieze. Gigi Becali îl bagă şi mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul de la A la Z. Patronul Stelei nu realizează ce vorbeşte, îl bagă în puşcărie pe Giovanni.

Dar eu am făcut absolut tot la acest transfer. La discuţiile astea cu Gigi Becali au fost o grămadă de martori, mi-a zis că îmi dă 500.000 de euro” a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Fotbal Look de la Look Sport+.

”Giovanni Becali îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, el semnează. Giovanni este doar neoficial. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicţie pe viaţă, dar se ocupă de transferuri. Nu cred că suntem o ţară de tâmpiţi, să credem că Giovanni stă acasă şi doarme şi aduce oferte. Practic, Gigi Becali l-a dat în primire pe Giovanni, e hilar”, a mai spus Anamaria Prodan.

”Se ridică ea vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a reacționat Gigi Becali.

”E bine să știe toată lumea cine a negociat. Eu nu am negociat deloc, Dragoș Sârbu a fost cel care a făcut totul la nivel de tratative. Eu am mers acolo pentru că sunt imaginea firmei pe care el o deține și pentru că sunt un om pe care conducătorii celor de la Parma îl cunosc, au încredere în mine.

În acest business este foarte importantă imaginea, iar eu am fost un consultant pentru Dragoș. Nu vreau să comentez alte declarații făcute în țară, ne pierdem timpul. Dennis Man este foarte liniștit. Dacă nu era liniștit, nu semna. Așa, dacă a semnat pe 5 ani, cu un salariu foarte bun, eu zic că este foarte, foarte liniștit”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport.

Citește și

Dana Budeanu îl atacă pe Vlad Voiculescu: ”Iubita lui confirmă că e frig rău, iar el știa”