--> -->

Anamaria Prodan, conflict cu Gigi Becali: ”Când vorbea Reghe, îl sorbea din priviri. Îl dau îngerii afară din biserică”

Anamaria Prodan i-a dat o replică dură lui Gigi Becali, cei doi fiind în conflict deschis după ce transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a fost realizat de familia Becali prin îndepărtarea soției lui Reghecampf, cea care-l reprezenta pe jucător.

Patronul formației roș-albastre a vorbit despre varianta ca Laurențiu Reghecampf să revină pe banca tehnică a echipei sale. Reghe e liber de contract, dar consoarta sa susține că nu va mai pregăti vreodată FCSB!

Gigi Becali explica faptul că Reghecampf s-ar putea întoarce la FCSB, doar după ce acordul lui Dinu Todoran expiră, adică din vara viitoare.

Antrenorul de 45 de ani a pregătit trupa finanțată de Becali în două rânduri și a reușit să câștige două titluri și o Supercupă. De asemenea, e omul care a dus echipa în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

”Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime, și la caracter” a afirmat Anamaria Prodan, conform Digi Sport.

”Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce cita de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele și negocierile se fac de oamenii care au studiat în clasă, la facultate. Nu se cei ce au făcut școala pe scări.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!” a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și

Clotilde Armand solicită starea de alertă. Prefectul Capitalei: ”Primăria e obligată”