--> -->

Anamaria Prodan ar vrea în Parlament! S-a întâlnit cu Sorin Grindeanu

Anamaria Prodan, 50 de ani, se pregătește intens pentru politică.

Anamaria Prodan începe, încet-încet, să lase în trecut poveștile cu iz de scandal din showbiz și se reorientează.

Unde a participat

Iar astăzi, 7 septembrie 2023, ea a fost una dintre invitatele Forumului de Afaceri al Inițiatrivei celor Trei Mări, desfășurat la București, la Palatul Parlamentului.

Apariția Anamariei Prodan la Forumul de Afaceri al summit-ului Inițiativa celor Trei Mări nu a fost una întâmplătoare. Ea este membru în comitetul director al Romanian Business Council pentru Emiratele Arabe Unite și, de-a lungul timpului, a făcut nenumărate afaceri în special cu țări din zona arabă.

De altfel, Anamaria Prodan și Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, Excelența Sa Mohamed Majed Al Ali, au stat împreună la discuții minute bune.

Din informațiile Fanatik, Anamaria Prodan se pregătește intens pentru o carieră în lumea politică. Iar zilele acestea ea a avut ocazia să învețe de la ”greii” prezenți la eveniment.

Anamaria Prodan, discuții intense cu Sorin Grindeanu, Sebastian Burduja și ambasadori

Anamaria Prodan dorește să ajungă în Parlament. Ea, deja, se pregătește pentru candidatura pe care o va anunța peste ceva timp. Evident, pentru a ajunge acolo, Anamaria are nevoie de sprijin politic puternic, nu doar de imagine. De altfel, capitolul ”imagine” este cel la care lucrează acum impresara. Vedeta a devenit din ce în ce mai discretă când vine vorba de aparițiile sale mondene.

Iar printre discuțiile legate de afaceri, investiții străine și alte chestiuni legate de subiectele Forumului, Anamaria Prodan, a vorbit și despre fotbal.

Iar cei mai curioși au fost, desigur, Sorin Grindeanu, ministrul român al Transporturilor, și Sebastian Burduja, cel al Energiei. În conversațiile lor, Anamaria Prodan le-a confirmat transferul lui Nicușor Stanciu în Arabia Saudită și a vorbit și despre cel al lui Raul Opruț, în Belgia.

Anamaria Prodan: ”Îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor”

Anul trecut, Anamaria Prodan și-a anunțat intrarea în politică. Decizia ei a fost una categorical: partidul Alianța pentru Patrie, condus la acea vreme de Codrin Ștefănescu, bunul ei amic.

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere (…) Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. (…)

Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine”, spunea Anamaria Prodan când și-a anunțat intrarea în politică.

Citește și

Premierul României cere adoptarea de urgență a două legi cruciale: ”Vrem să eliminăm!”