Anamaria Prodan, acționar la două noi posturi TV: ”Mă întorc la prima dragoste”

Anamaria Prodan, 48 de ani, va fi acționar la două noi posturi de televiziune, ”Realitatea Sportivă” și ”Realitatea Star”, care vor fi legate de trustul Realitatea, devine astfel mogul de presă.

”Altfel decât orice există pe piață”

”Pe 1 decembrie, oameni buni, de ziua națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de partea tot ce ține de partea editorială”, a spus Claudiu Giurgea, prezentator TV la Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan a explicat, pe scurt, cum va arăta noul proiect: ”Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață.

Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș! Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată”.

”Viața din afara terenului”

”În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului.

Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan.

”Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți”, a mai zis impresara.

Citește și

Patriarhul Daniel s-a vaccinat: ”Gata”. Ce a evitat să spună