Anamaria Prodan a intrat în politică: decizie surpriză

Anamaria Prodan a anunțat că se implică în politică. Într-o postare publică pe contul său de Instagram, impresara a dezvăluit că acum face parte din partidul Alianța pentru Patrie, că acesta reprezintă ”un nou început” pentru ea.

”Acest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă”, a scris în mediul online Anamaria Prodan, care a explicat că își dorește să lupte pentru drepturile femeilor, motiv pentru care s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partid din care face parte Codrin Ștefănescu, în calitate de secretar general.

Cei doi au avut acum mai mulți ani o relație intimă.

Care sunt planurile politice

Vrea să apere persoanele care au fost victime ale violenței domestice.

”Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii!

Trimitere către Reghe

Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, se arată în scrisoarea ei deschisă postată pe Instagram, notează Fanatik.

”Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia către cauza voastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim, să ne respectăm”, mai scrie impresara, care mărturisește că s-a bazat pe ajutorul lui Codrin Ștefănescu și în scandalul ei cu Laurențiu Reghecampf.

”Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citește și

Florin Piersic despre marele său vis neîmplinit: ”N-am avut ocazia”