Analiză dură a seniorului dinamovist: ”Este bonetă. Play-off? Noi suntem of, of, of”

Mircea Stoenescu, 77 de ani, a fost fotbalist, campion cu Dinamo, ocupând apoi diverse funcții de conducere în cadrul grupării, până la cea de președinte. Seniorul ”câinilor” a urmărit dezamăgit prestația roș-albilor din derby-ul cu FCSB (0-6).

”Prevedeam catastrofa, dar nu șase goluri, ci credeam că vor fi doar 4. Da, a greșit și arbitrul, dar și 11 contra 11, tot ar fi câștigat FCSB cu 3-0 fără probleme”, a comentat Stoenescu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

”Băieții au venit tot într-o fugă. Vor să dea o mână de ajutor, dar e greu când nu ai pregătirea făcută. Și a fost deranj mare pe partea stângă a noastră. Bine, a fost teribil peste tot, rivalii ne-au făcut varză călită.

Bonetti e bonetă. N-a avut nicio reacție. OK, poate fi adus în discuție și evoluția scorului, dar să nu iasă el să strige: “Bă, ce faceți, bă?!”. Parcă aștepta să vină tăvălugul peste el, peste noi. Până la urmă, ziceți-mi și mie, ce performanță a avut omul ăsta?

Ce este de făcut? Adus un antrenor dinamovist. Bonetti nu-mi inspiră nimic. Bine, și ca fotbalist, mi-aduc aminte de Facchetti, nu de Bonetti”, a mai declarat Stoenescu.

Dinamovistul a comentat și declarația lui Gabriel Torje care a spus după 0-6 cu FCSB că echipa dinamovistă se poate califica în play-off.

”Play-off?! Dinamo e of, of, of. Torje e mai mult cu lingvistica sau cu sfaturile. Sincer, m-am săturat de propaganda asta, că facem, că dregem, iar când începe fotbalul, ne bat toți. Jucătorii zic că muncesc, de parcă dau cu sapa sau cu târnăcopul. Dinamo va pierde și cu Botoșani, nu-mi fac iluzii, probabil, vor mai urma multe eșecuri”, a mai declarat el.

Citește și

Orban susține că PNL s-a prăbușit în sondaje: ”Nici el n-a știut să explice cu smerenie. Plus criza politică artificială”