--> -->

Ana Morodan, după ce a fost prinsă beată la volan: „O bere e bună pentru rinichi”

Ana Morodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre toate controversele iscate după ce a fost prinsă beată la volan, pe 29 martie, și a rămas fără permis de conducere!

Ana Morodan: „Într-adevăr, băusem dimineața fix o bere. Mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi”

Ana Morodan a dezvăluit din ce cauză a ajuns să ia Xanax, dar și cine i-a fost aproape în toată această perioadă în care, spune ea, a fost linșată mediatic. Vedeta de la Antena Stars a clarificat totul, mai sinceră ca niciodată.

„Business-urile și investițiile pe care le-am făcut merg înainte și chiar nu am să spun altceva. Orice om, ca investitor, în perioada asta în care e criză nu se mai bagă nicăieri. Deci nu știu să îți spun alte lucruri.

Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere.

Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi. Eu am lăsat presa să scrie atunci, să mă linșeze în toate felurile, să facă tot ce vrea. Nu am considerat că e cazul să dau un răspuns”, a reacționat Ana Morodan pentru sursa citată.

„Pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni”

„Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa.

Dar nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.

Aici e o singură chestie pe care oamenii nu o înțeleg. Eu, când am plecat de la INML, am zis un singur lucru: trebuie să ajung la mașină și să mă duc direct acasă, să duc mașina acasă. A doua oară când m-am urcat la volan, și oamenii asta nu au înțeles, nu au înțeles, pentru că nu am dat nici eu niciun fel de declarație. Eu n-am venit acasă, pentru că avem camerele din complex.

N-am venit acasă să stau trei-patru ore și, apoi, să zic hai că mă urc iar în mașină să mă urc în oameni xanaxată! Nu, eu am venit de la INML și am zis: trebuie să mă duc absolut acasă.

Prima oară pe mine Poliția m-a oprit la Charles de Gaulle, știi unde, acolo, la Piața Charles de Gaulle, a doua oară m-a oprit pe Primăverii. Diferența de mers este de 300 de metri, înțelegi? Nu am plecat prin oraș iarăși cu mașina, xanaxată sau nu”, a mai declarat ea.

Ana Morodan nu își mai amintește cu exactitate întreaga nebunie din acea zi, în detalii

„Eu m-am dus și am zis, acuma, ok, pe mine nu m-a oprit nimeni de la Poliție să zică nu mai urcați la volan. Eu stau în Pipera, și aveam două rute. Ruta pe Nicolae Caranfil să ajung și s-o iau la dreapta, dar durata era mai mare și ruta rapidă pe Primăverii, să ies pe Mircea Eliade, pe Floreasca, să vin pe pod, cum ar veni, rapid în Pipera.

Pe mine a doua oară când m-au oprit, m-au oprit după 300 de metri. Ne-am uitat și noi pe camere, zic, e posibil, într-adevăr… Clar am abuzat de Xanaxul pe rețetă. Da, m-am dus la complexul unde stau și am cerut camerele. Mașina mea nu a ajuns niciodată aici. Eu țin minte foarte clar că eu am ajuns pe Bulevardul Primăverii după ce am ajuns la INML că trebuie să merg direct acasă, cu mașina.

Noi nu știm lucrurile astea și nici eu nu mai țin minte, trebuie să iasă dosarul lor. Da, am luat mașina a doua oară de la Charles de Gaulle și m-au oprit după 400 de metri, mai mult nu avea cum să fie… Eu am fost la INML, apoi m-am dus, am luat mașina și am zis că merg acasă. Nu am venit acasă, să stau câteva ore și după aia, torpilă, da, uite, acuma mai ies încă o dată în oraș, mă pun în mașină și plec. Nu, nu!”, a continuat influencer-ul.

„Asia Express m-a distrus psihic”

”Este un burn-out, îți spun sincer, conform psihologilor, psihiatrilor, că am fost peste tot. Este un fuc**g burn-out. Și știi cum se manifestă? Mă trezesc dimineața și zic: mno, îmi bag picioarele, azi mă ridic, arunc niște haine pe mine, mă duc la birou. Peste 10 minute nu mai sunt în stare, nu mai merg la birou.

Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii…

N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez.

Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!”, a mai replicat Ana Morodan.

Citește și

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după „Românii au talent” 2023: „De fiecare dată”