Ana Maria Prodan și Reghe, însoțiți de copii la proces. A plâns

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit astăzi la Judecătoria Buftea, la cel de-al doilea termen al divorțului. Impresara venit însoțită de Sarah, fiica mijlocie, dar și de Bebeto, fiul ei și al antrenorului.

Laurențiu Reghecampf a procedat la fel și a fost susținut de fiul său din prima căsătorie, Luca. Prima întâlnire în fața judecătorilor a avut loc în urmă cu câteva minute și nu s-a dat momentan nicio soluție. Sarah a început să plângă la Tribunal când a văzut că Luca nu a băgat-o în seamă.

Ana Maria Prodan a stat de vorbă cu jurnaliștii, în timp ce Laurențiu Reghecampf a refuzat dialogul cu aceștia.

”Eu l-am învățat să fie mândru. Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar, că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să facem la notar. El nu prea mai are nimic. Nu prea mai are avere, pentru că a cam împrăștiat-o”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara și antrenorul de la Universitatea Craiova nu s-au mai văzut de un an, iar astăzi s-au reîntâlnit la Judecătoria Buftea. „Nu știu, avocatul trebuie să vă spună că am foarte multe procese nu mai știu (n.r. – despre ce se va discuta). Ordonanța preşedinţială am câștigat-o, am câștigat două. Emoții?”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars înainte să intre în sala de judecată.

Citește și:

Discursul lui Zelenski în Parlamentul României