Ana Maria Prodan, mărturisire despre Alexa: ”El e singurul”

Ana Maria Prodan a vorbit în această seară la podcastul ”La Mijloc” al lui Codin Maticiuc despre zvonurile conform cărora ea a avut o aventură cu Dan Alexa. Pentru prima dată a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a fost gelos în acea perioadă.

”Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine. Cum ar fi să zică lumea altceva despre Ana Maria Prodan în afara faptului că e curvă? Pentru că Ana Maria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de hateri care n-au cum să ajungă vreodată nici la degetul meu mic, ce poate să spună?

Eu sunt o fire vulcanică. Prietenii mei mă cunosc. Eu dacă ceva nu-mi convine, eu așa am fost și nu mă mândresc cu lucrul ăsta, eu sar la bătaie. Că dacă nu reușesc să-ți explic cu argumente logice și știu că eu nu bat câmpii și tu te tot încăpățânezi și nu înțelegi, îți dau un pumn sau o palmă, depinde cum te prind.

Eu în viața mea am bătut, am lovit, multă lume. Nu numai Dan Alexa. Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbati-miu. Eu cu Reghecampf niciodată nu am avut scandaluri la modul cu bătăi. Eu ridic vocea. Mă cunosc și copii, dacă mă lași în pace eu în 10 minute îmi fac numărul și când văd că vorbesc singură încep să râd și gata.

Cu Alexa totul a pornit de la Ganea. De exemplu cu Alexa, eu am în subcontract mai mulți antrenori, Ganea, Cristi Tănase președintele Chiajnei îmi e prieten bun. Eu ca agent am listă de jucători și antrenori. Eu i-am zis Ganea, Alexa, Florentin Petre și ce mai aveam eu. Și ei l-au ales pe Alexa. Ganea s-a supărat. A….deci l-ai împins pe ăla mai mult. Pentru că eu am foarte mulți ”prieteni”, acei prieteni au profitat de momentul ăla și i-au zis lui Ionel: ”Du-te mă și vorbește acum, că acum e momentul.” Ei probabil știind punctul meu slab, soțul, familia. Și atunci oamenii au știut unde să atace.

I-am spus lui Reghe, ai grijă, singurul lucru unde se poate dărâma castelul ești tu. Știi cum e calul când intră în Troia. Dar el mi-a zis: ”Dar știi, că zice lumea..”

Și i-am zis: ”Alo, tu de unde m-ai luat pe mine în 2006? Eu aveam jumătate din echipa națională sub contract în 2006. Eu în 2006 nici nu prea stăteam pe acasă, eu plecam în Coreea, în America, în Europa, cu jucătorii. Eram non-stop cu jucătorii în avion. Acum te-ai gândit să fii gelos?”

Dar Reghe: ”Știi, că lumea zice.” Și i-am explicat: ”Dan Alexa intră la noi în casă, mâncăm împreună, stăm împreună, petrecem împreună”.

Eu de atâția ani lumea m-a combinat cu toți patronii, cu toți jucătorii. Ok, majoritatea mi-au făcut avansuri, că sunt frumoasă, că știu cum arat și cum arătam în tinerețe. Hai să fim serioși. Dar aici mai este și talentul femeii.

Dacă era Ganea în locul lui Alexa? Da, aș fi reacționat la fel.

Băi, voi credeți că eu mă luam cu ”iubitul meu” la bătaie în fața președinților, în fața jucătorilor. Și astăzi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze pentru că am greșit. Mai am contract cu Alexa, cum să nu?”, a spus Ana Maria Prodan la podcastul La Mijloc al lui Codin Maticiuc.