Amintirile lui Mircea Badea: ”De ziua mea, eram șomer și muritor de foame”

Moderatorul de emisiuni de la Antena 3 a dezvăluit că a avut parte, la viața sa, de multe momente ”oribile”, fie că e vorba pe plan sentimental sau profesional.

”Asta voiam eu cu Teo”

“Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror!  Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare.

Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu.

Aveam 3 ore de matinal și ne-am gândit: ”Bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm””, și-a adus aminte Mircea Badea.

Și-a depus CV-ul, a fost respins pe bandă

Vedeta TV a mărturisit că niciun angajator, indiferent de domeniu, nu era interesat să-l angajeze, fiind cu adevărat disperat în acele vremuri.

”Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call center.

Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență.

Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat”, a completat Mircea Badea, cel care a fost șomer un an de zile, până a reușit să se angajeze.

În prezent, Mircea Badea nu mai are această grijă, fiind printre cei mai bine plătiți jurnaliști de la Antena 3 și probabil din România.

Citește și

Simona Țăranu a explicat secretul ei: ”A doua zi rezolv asta”