Amintirile lui Dan Capatos: ”Mă rugam de femeile ce strângeau tăvile. Dormeam cu gândacii”

Dan Capatos a fost invitatul ultimului podcast al lui Damian Drăghici, vedeta TV oferind dezvăluiri din viața personală, necunoscute publicului larg. Bărbatul de 47 de ani a fost de o sinceritate debordantă.

”Sunt suma lucrurilor știute și neștiute despre mine. Mi-e greu să spun că sunt necunoscut pentru public, nu vreau să pară trufie, dar când faci de 17 ani emisiuni publici e cam greu să mai ții ceva ascuns. Eu sunt și cel de pe stradă, și cel din emisiune”, a spus ploieșteanul, a cărei emisiune ”Un show păcătos” are 14 ani de existență.

Ce voia să devină în copilărie? Răspunsul este amuzant. ”În ordine: tata popă, cum le spuneam noi la popi în vremea aia, apoi maracaragiu, mi se părea tare că erau multe pe vremea lui Ceaușescu, după care doctor chirurg, mi se părea ceva interesant. N-am reușit în nimic, dar fac ceea ce mi-am dorit să fac de la 17-18 ani încolo. Aceasta și datorită Revoluției, care a deschis posibilitatea uriașă în presă”, a mărturisit Capatos.

Dezvăluirile din perioada studenției, la început în București, în anii 90, în Regie, oferă tabloul altor vremuri. „Fabulos de greu, infernal de greu. Aveam bonuri de masă. Ai mei îmi dădeau te miri ce, acolo, niște bani de buzunar, care îmi ajungeau câteva zile. Mergeam cu bonuri de masă, erau cantinele R1, R2, care ulterior au ajuns cluburi, și mă rugam de cele ce strângeau tăvile, spunându-le că, dacă mai rămânea mâncare, să-mi dea și mie jumătate de șnițel.

Iar în cămin, oricât făceai curat, erau gândaci. Oricât stropeai cu soluții, erai cotropit de gândaci. Când stingeai lumina, începeau cursele pe pereți, efectiv îți picau în gură, puteai să te îneci cu ei sau simțeai că te gâdilă pe la urechi”, s-a confesat vedeta TV.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 palate din Oradea