Amintirile îl chinuiesc: ”Da, Mister a avut dreptate”. De ce s-a ratat o calificare istorică

În plină pandemie de coronavirus, la CFR Cluj e liniște și nu au apărut informații vizavi de diminuarea salarială, chiar dacă multipla campioană a României are, probabil, cei mai bine remunerați fotbaliști din Liga 1. La FCSB a ieșit azi Gigi Becali și i-a amenințat pe fotbaliști că va fi drastic și cine nu va accepta înjumătățirea salariilor până în luna septembrie, riscă să ia și mai puțini bani!

Până la a se lămuri situația la clubul din Gruia, unul dintre fotbaliștii importanți ai ardelenilor în actuala ediție, Andrei Burcă, a făcut o incursiune în trecut, mai exact la finalul verii, atunci când CFR s-a luptat cu Slavia Praga (0-1, 0-1) pentru un loc în grupele Champions League. Fundașul care este vânat pentru un transfer în proxima perioadă de mercato a dezvăluit la GSP Live că Dan Petrescu i-a avertizat pe elevii săi de forța cehilor. Dar fotbaliștii au tratat cum nu ar fi dorit Mister prima confruntare de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

”Eram euforici după succesul de pe Celtic Park, atunci când ne-am asigurat calificarea în grupele Europa League. Când a venit jocul cu Slavia, dânsul ne-a zis: ”Vedeți că aștia atacă cu 7-8 jucători”. Îi văzusem pe jucătorii cehilor pe video. ”Ce atacă, mă, ăștia în 7-8?!”. OK, atacă, au echipă bună, dar și noi suntem buni, ne-am zis. Pe teren, am văzut că Mister a avut dreptate. Nu i-am acordat atenția cuvenită, nu prea credeam că e așa cum zice dânsul. Am spus că exagerează, că nu vezi nici la Barcelona așa ceva în ultimul timp. După aia, nu i-a mai pus nimeni la îndoială judecată”, a declarat Burcă.

Citește și

Ciprian Deac este ferm: ”Toți să-și asume pierderi”