Amintiri din copilărie, acum e privit ca un star: ”Îmi făceam lecții în mașină, mai dormeam când conduceau ai mei”

Dinamo a adus fotbaliști în acest mercato, 14 la număr, ”câinii” speră că manegementul spaniol a adus și caractere. Unul dintre cei mai așteptați jucători din Liga 1 este cu siguranță Aleix Garcia. Atât de către proprii fani, cât și de ceilalți microbiști.

Fotbalistul cumpărat pe 4 milioane de euro de către Manchester City de la Villarreal în 2015, mijlocașul central care s-a despărțit în această vară de englezi și a semnat în cele din urmă cu bucureștenii, a avut o copilărie plină de sacrificii pentru a-și îndeplini visul. “De la 7 ani, de când am ajuns la Villarreal, am trecut pe la toate categoriile inferioare ale clubului până am urcat, din fericire, la prima echipă. Am fost selectat și la națională, începând de la U15, când am fost într-un turneu în Mexic, până la Under 21″, a povestit Aleix.

”Îmi amintesc că în ziua în care mi s-a spus că mă vrea Villarreal i-am zis tatălui meu: «Tati, du-mă mâine dimineață să dau probe să vedem dacă mă selectează!». De mic am vrut să fiu fotbalist profesionist, n-am stat pe gânduri.

De la 7 la 12 ani am făcut naveta în fiecare zi pentru a ajunge la antrenamente. Erau cam 100 de kilometri, o oră de mers cu mașina zilnic. Părinții mei au făcut multe sacrificii, mereu spun asta și tot ce am reușit a fost datorită eforturilor lor. Ei s-au sacrificat mai mult decât mine, bani, timp. Gândiți-vă că eu puteam dormi în timp ce ei conduceau. Dacă aveam teme de făcut pentru școală le făceam în mașină”, a spus Aleix Garcia.

Citește și

Cifre + acuze la adresa lui Iohannis! ”Uite de ce nu dă doi bani găuriți pe români”

No Comments Yet

Comments are closed