--> -->

Amical tare pentru Dinamo, în Bănie: prilej pentru testarea unui fundaș ce poate fi titular în Liga 1

Dinamo a primit o veste extraordinară luni, din partea Tribunalului București, validându-se noul plan de reorganizare modificat. Sportiv, după patru meciuri fără eșec, ”haita” lui Ovidiu Burcă trebuie să-și revină după eșecul usturător, 0-4, din Giulești.

Până la etapa cu FCU Craiova, care a zdrobit în ultima etapă a Superligii campioana României, Farul Constanța, ”câinii” au un meci de pregătire foarte tare. Vor juca în Bănie, în cantonamentul Universității Craiova, contra echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Lucas Alves va fi testat

Juveții au învins Dinamo în prima etapă la București, scor 2-0. Și ei trebuie să-și revină după un eșec drastic, 0-3 cu FCSB, pe stadionul Ghencea.

Ovidiu Burcă va avea prilejul să-l vadă la lucru, în premieră, într-un meci, fie și amical, pe brazilianul Lucas Alves de Araujo (31 de ani), noul fundaș central al lui Dinamo, care va îmbrăca tricoul alb-roșu sâmbătă, 9 septembrie.

Inițial, ar fi trebuit să fie un amical, sâmbătă, la Săftica, împotriva unui oponent mai slab, CS Tunari, dar dinamoviștii vor avea un adversar mai puternic.

O soluție și pentru primul 11

S-ar putea că acest meci să fie primul prilej pentru Lucas Alves să fie utilizat, un jucător care nu a avut drept de a evolua până acum.

Dinamo a intrat de curând în posesia actelor fundașului și, în funcție de evoluția lui, Burcă va vedea dacă Lucas poate deveni urgent o soluție pentru primul 11.

În startul sezonului au jucat în centrul apărării Giafer și Grigore, care au fost înlocuiți apoi cu Patriche și Homawoo, cărora li s-a alăturat Bena când s-a jucat cu 3 pe linia de fund.

Citește și

Ministrul Rafila, altă idee anti-droguri decât a prefectului Capitalei: ”Doar așa vom sprijini, nu testarea de masă”