Amical inedit pentru Dinamo. Stoican îl va vedea pe Azankpo

Dinamo va disputa joi, de la ora 14:00, un amical în compania formației Sporting Pitești. Partida se va juca pe terenul de la Săftica, a anunțat GSP.

Ideea antrenorului

Partidele amicale din cursul săptămânii devin o obișnuință în mandatul lui Flavius Stoican, antrenorul precizând că va apela mereu la asemenea meciuri de verificare în momentul în care programul îi va permite.

După testul cu Popești Leordeni, scor 1-2, care a prefațat derby-ul cu FCSB, acum ”câinii” vor înfrunta o formație din Liga 4, CS Sporting Pitești.

Testează ultimele transferuri

Dinamo va închide runda cu numărul 24 din Liga 1, luni seara pe terenul celor de la FC Botoșani. Cum mai sunt multe zile până la meci, Flavius Stoican a căutat o adversară, pentru a testa noile transferuri.

CS Sporting Pitești evoluează în al 4-lea eșalon, seria județului Argeș. La finalul turului ocupă locul 5, cu 27 de puncte. Locurile de baraj, care pot aduce promovarea, nu sunt departe, la 5 lungimi distanță.

Amicalul cu Sporting Pitești va consemna debutul ultimei achiziții din această iarnă, atacantul Desire Segbe Azankpo (28 de ani), sosit de la Dunkerque, noul număr 9 de la Dinamo.

Totodată, va juca mai mult și fundașul central Baptiste Aloe, dar și ceilalți nou veniți în Ștefan cel Mare.

Citește și

1.000 de soldați americani ajung în România! Reacția Pentagon și Iohannis