Amenințarea lui Puljic pentru conducere: ”Plec” Ce plan are Negoiță EXCLUSIV

O nouă săptămână de carantină, departe de antrenamente și de fotbal, pentru jucătorii Ligii 1. O nouă săptămână dificilă pentru străinii care au rămas blocați în România, iar familiile lor sunt departe, în străinătate. Ziua de luni nu este una de bun augur pentru dinamoviști, cel puțin. Fiindcă șefii clubului iau în calcul să oficializeze foile pentru șomaj tehnic pentru jucători.

Pentru ca aceștia să fie plătiți cu 2.380 de lei pe lună, urmând ca apoi, după cum v-am anunțat zilele trecute, să se ajungă la diminuarea salariilor. Elevii lui Adrian Mihalcea urmează să fie anunțați în cel mai scurt timp de această decizie.

Căpitanul roș-albilor, Ante Puljic, nu este încântat de această decizie. Croatul ne-a declarat:

magazin piese autoatu.ro-->

”Eu stau aici singur, fără familie, mi s-a spus de la club că este mai bine să rămân la București în această perioadă. Am acceptat, dar acum există posibilitatea să ni se taie salariile fără să fim întrebați. OK, atunci eu de ce să mai stau la București? Când se reia campionatul? În iunie, în iulie? Nu e problemă, vin atunci ca să muncesc. Plec acum. Oricum, nu lucrez.

Ce să fac? Să stau să alerg prin casă sau prin complex? Înțeleg că vom ajunge să câștigâm 500 de euro pe lună, pe perioada carantinei, nu e problemă, e situație specială, dar atunci eu plec acasă. Nu mai stau departe de familie. Dacă ai mei au nevoie de mine în Croația? Aici, nu ni se spune nimic. Măcar să încercăm să găsim soluții, ca să fie bine pentru toată lumea”, a explicat Ante Puljic pentru doarromania.ro.

Citește și:

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Gabrielei Firea. Ce se va întâmpla în BucureștiNo Comments Yet

Comments are closed