Amenințarea lui Liviu Dragnea! ”Da, asta va face dacă nu i se redă dreptul la muncă”

Liviu Dragnea are de gând să recurgă la o măsură extremă pentru a protesta vizavi de o decizie a conducerii penitenciarului Rahova. Vrea să intre în greva foamei dacă nu i se redă dreptul la muncă. Iar dezvăluirea a fost făcută de Anca Alexandrescu, cea care l-a intervievat în închisoare pe fostul lider PSD.

”În continuare i se pune pumnul în gură, nu i s-a dat voie să vorbească, acum i s-a luat dreptul la muncă și m-a rugat să transmit public că dacă nu vor reveni asupra acestui abuz va intra în refuz de mâncare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea Plus. Avocata lui Liviu Dragnea a anunțat deja că i s-a retras dreptul la muncă clientului său. Fostul lider PSD a fost retras de la muncă și s-a ales cu un raport incident operațional pentru că a dat interviul pentru Realitatea Plus fără acordul Administrației Naționale a Penitenciarelor! Pe de altă parte, Anca Alexandrescu susține că discuția cu Dragnea a avut loc cu acceptul conducerii penitenciarului Rahova.

Pedeapsa pentru Dragnea a fost acordată în baza unei legi care permite sancționarea deținuților în cazurile în care ”comunicarea cu exteriorul penitenciarului se face în alte condiții și prin alte metode decât cele stabilite prin reglementările în vigoare”. În condițiile în care nu va munci, lui Dragnea nu i se vor scădea din zilele de pedeapsă.

Citește și

Ciutacu se dă la CNA și la cei din sistemul medical! Pe cine numește ”ordinari” și ce mesaj i-a dat lui Arafat

No Comments Yet

Comments are closed