--> -->

Amenință să dea gol din nou dinamoviștilor: ”Tragem la promovare”

Meciul Unirea Dej – Dinamo este un duel direct pentru cel puțin un loc la barajul de promovare din luna mai.

În prima parte a ediției, la începutul sezonului regulat, Unirea a învins cu 3-2 formația lui Ovidiu Burcă, la Clinceni, Angelo Cocian marcând de două ori.

Cine pune presiune pe ”câini”

Unirea Dej – Dinamo se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00. Partida va fi televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport, este sold out, s-au vândut toate cele 3.000 de tichete. Jumătate dintre ele au fost distribuite suporterilor ”câinilor” (detalii aici).

Angelo Cocian, al doilea golgeter al ligii secunde, vrea să răpună din nou ”haita”. Chiar dacă ardelenii vin după un 0-3 în Ghencea, iar roș-albii au remizat, 1-1, în etapa inaugurală de play-off cu FC Buzău.

Atacantul de 22 de ani a marcat 9 goluri în 20 de meciuri.

Cine crede că va promova direct

Iată ce a declarat Angelo Cocian pentru Gazeta Sporturilor:

”Noi pregătim partida cu Dinamo la victorie, ca de obicei, nu vrem să ne dăm la o parte. Luăm meci cu meci și vedem unde vom fi la final de play-off. Avem speranțe că vom fi sus”

”Pentru oraș și pentru noi este o realizare accederea în play-off, însă nu vrem să ne mulțumim cu puțin. Cred și simt că putem mai mult”

”Cu Dinamo va fi un meci tare. Jucăm acasă și asta trebuie să se vadă în atitudinea noastră. Vrem să intrăm curajoși pe teren și să ne facem jocul nostru, care ne-a adus până aici”

”Va fi o atmosferă incredibilă. Mai ales că se anunță mulți dinamoviști, de la București și din zona Ardealului. Oricum, mizez că vor fi și mulți localnici alături de noi, care vor întreține atmosfera”

”În copilărie erau «contrele» dintre băieții cu care jucam fotbal, unii erau cu Steaua, alții cu Dinamo, eu nu pot să zic că am avut o echipă preferată”

”E greu de spus cine va promova direct. Iașiul a luat un avans considerabil, dar eu zic că se va juca până la ultima etapă. Sper să fim noi cei avantajați la final”.

Citește și

Sfântul Porfirie Kavsokalivitul: ”Inima saltă de bucurie”