--> -->

Amenință Dinamo pentru duminică: ”Îmi place”

Dinamo va debuta duminică, de la ora 12:00, în play-off-ul Ligii 2, contra Buzăului, iar duelul se va desfășura pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Două puncte mari irosite

Partida a fost devansată întrucât, inițial, urma să se joace luni, de la ora 18:00.

”Câinii” au celebrat accederea în Top 6, cu toate că au pierdut două puncte importante, 1-1 cu Poli Timișoara, în perspectiva duelurilor pentru promovare.

Spre deosebire de Liga 1, în eșalonul secund s-a intrat cu punctajul acumulat în sezonul regulat. Cu acele două puncte, Dinamo ar fi fost acum pe loc de baraj.

Veche cunoștință

Elevii lui Burcă vor da din nou peste Alexandru Boiciuc, atacantul moldovean care a înscris un gol important în manșa tur a barajului cu U Cluj din mai 2022, 2-0 pe malul Someșului, la retur fiind doar 1-1. Boiciuc speră să readucă și Buzăul în prima divizie, pentru început vrea să dea gol în week-end.

”Nu-mi plac pronosticurile, dar anticipez un meci frumos. Cu siguranță, stadionul va fi plin, iar atmosfera de nivelul Ligii 1. Dinamo are o echipă foarte bună care încearcă să paseze și să domine prin posesie. Îmi place să marchez contra «câinilor», sper să o fac și duminică.

Simțim o plăcere deosebită când jucăm fotbal pe terenuri foarte bune și într-o atmosferă demnă de lăudat. Avem potențialul necesar pentru o promovare directă.

«Echipa» este cuvântul esențial, echipa mă poate duce pe mine în prima ligă, iar eu, la rândul meu, voi face tot posibilul să promovăm”, a declarat Boiciuc pentru GSP, autorul golului de la Baia Mare cu care Gloria s-a calificat în play-off.

Buzoienii au două remize și o victorie în 2023, ”câinii” două succese și un egal.

Trebotic, înainte de Dinamo – Gloria Buzău: ”Cred că putem învinge!”

Dinko Trebotic, 32 de ani, mijlocașul croat al Buzăului, a răpus Dinamo în 2010, într-o „dublă” de coșmar pentru roș-albi, când Hajduk Split a eliminat „haita” după 1-3 în Capitală și 3-0 pe coasta dalmată.

”Am amintiri frumoase, sper să se repete istoria! Eu cred că putem învinge și duminică. Bineînțeles, sperăm la promovare, fie directă, fie la baraj. Orice este posibil”, a comentat croatul.

Citește și

Religia, materie la Bacalaureat în România? Biserica Ortodoxă: ”O propunere justificată de realitate”