--> -->

Amenință Dinamo: „De-abia aștept!”

În chiar prima zi a acestei săptămâni, mai multe echipe, printre care Dinamo și Rapid, au plecat de pe aeroportul Otopeni spre cantonamentele externe, Slovenia, respectiv Slovacia.

Cătălin Cîrjan, 20 de ani, mijlocașul ofensiv împrumutat de la Arsenal Londra la Rapid, i-a pus gând rău rivalei Dinamo.

Dinamo și Rapid s-au întâlnit în această dimineață la aeroportul „Henri Coandă” de la Otopeni. „Câinii” au decolat în Slovenia, giuleștenii în Slovacia. Prilej cu care reporterii l-au chestionat pe Cîrjan în legătură cu derby-urile care-l așteaptă contra lui Dinamo, nou-promovată în Superliga.

Cătălin Cîrjan, mijlocaș Rapid: „Abia aștept să o batem pe Dinamo!”

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. – pe Dinamo)!”, a spus Cîrjan.

„Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare.

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot.

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a mai spus Cârjan.

Mijlocașul ofensiv este împrumutat de ”tunari” la București, este eligibil U21, iar londonezii au stipulat în acordul de transfer ca jucătorul să fie folosit titular!

Citește și

Eric de Oliveira a suferit un accident vascular cerebral. Brazilianul: „Dumnezeu m-a salvat încă o dată”