Altul la rând: și-a depus memoriu și vrea 30.000 de euro

A venit liber de contract în vara 2019, a avut ghinion cu accidentările, dar a revenit în februarie 2020 tocmai în derby-ul cu FCSB și-a marcat senzațional din lovitură liberă. După care, Cosmin Contra și compania au renunțat la serviciile lui.

Andrei Sin a fost trimis la echipa secundă, nu a dorit să-și rezilieze contractul cu roș-albii, fiind plătit cu 7.500 de euro pe lună, acceptând deciziile managementului clubului. Totuși, fotbalistul de bandă stângă nu a fost rechemat la echipă, cu toate că Ionel Gane are doar un fundaș stânga la dispoziție, Andrei Radu, în condițiile în care Ricardo Grigore a fost trecut de mai multă vreme în zonă centrală.

Potrivit surselor ProSport, Andrei Sin este hotărât să-și rezilieze contractul cu Dinamo. Jucătorul a depus memoriu la Federația Română de Fotbal, în cursul zilei de luni, pentru a-și recupera banii și pentru a deveni jucător liber de contract.

Pe data de 15 ianuarie, vineri, Andrei Sin va ”împlini” nu mai puțin de patru salarii restante. Fotbalistul are de recuperat 30.000 de euro și nu vrea să renunțe la ei.

Citește și

Nu vă fie frică, Dinamo e pe mâini bune! ”Asta o spune unul care n-a ținut niciodată cu ”câini””

No Comments Yet

Comments are closed