--> -->

Alți doi jucători n-au beneficiat de mila conducerii dinamoviste

Deian Sorescu a găsit înțelegere din partea conducerii, de astăzi urmează să se întoarcă la antrenamentele echipei de la Săftica, Iuliu Mureșan afirmând că a intermediat situația creată între jucător și Mircea Rednic.

Nu același lucru se întâmplă cu alți doi jucători, care nu mai intră în planurile de viitor ale tehnicianului. Constantin Nica a ajuns din nou indezirabil pentru „Puriu”, de această dată definitiv, după meciul de Cupa României cu FC Argeș (1-2), când a greșit la faza în urma căreia ”câinii” au fost eliminați din competiției.

Nu mai au niciun viitor cu Rednic

El a revenit în exilul de la formația secundă. Fundașul dreapta nu vrea să-și rezilieze contractul cu Dinamo. El a jucat acel meci oficial, la doi ani și o lună de la precedentul! Jucătorul de 28 de ani nu mai are niciun viitor cu Rednic în Ștefan cel Mare.

Și atacantul Mihai Neicuțescu a fost retrogradat pe termen nelimitat la echipa din liga a treia și la iarnă va fi cedat, fie temporar, fie definitiv. Mureșan a transmis că ambii jucători vor rămâne la formația secundă.

”Sunt fotbaliști care i-am regăsit la Dinamo și după 4 ani, n-au mai evoluat deloc”, a reacționat, nervos, Rednic referindu-se la Neicuțescu și la Moldoveanu, după același meci cu piteștenii.

Citește și

VIDEO Tudor Chirilă, contondent: ”Ce conspirație?! Nu-i duce capul decât la parandărăt”