Alte cazuri de coronavirus, meciul Dinamo – Astra la mâna LPF

Dinamo – Astra ar trebui să se dispute diseară, de la ora 21:00, pe Național Arena. Doar că un focar de infecție s-a extins la gruparea giurgiuveană, lovită crunt de coronavirus.

Dacă ieri Astra a raportat un număr oficial de 15 cazuri la prima echipă, iar DSP Giurgiu a decis întreruperea activității (antrenamentelor), solicitând amânarea partidei cu ”câinii”, astăzi clubul a transmis că au fost depistate alte 12 cazuri! Jucători de la echipa secundă, care erau eligibili și pentru a juca la Liga 1. Aceștia din urmă au făcut ieri testele RT-PCR și-au primit rezultatele azi dimineață.

Astra a transmis oficial LPF și FRF că nu poate juca nici partida de la prima divizie, nici de la a treia, care era programată azi, de la ora 15:00. Acum, LPF trebuie să decidă dacă obligă Astra să încropească un lot de 12 jucători de câmp plus un portar din fotbaliștii pe care îi are la club la dispoziție, din cele două echipe. Și nu se mai joacă, se amână, duelul de Liga 3.

Printre cei ce ar putea juca diseară cu Dinamo, care nu au ieșit pozitiv la teste, sunt Montini, Găman, Balaure, Bolboașă, Canadjija și Dragoș Gheorghe.

Citește și

OFICIAL Prima reacție a ”câinilor” după amânarea partidei cu Astra: ”RoboCooperativa”. Când se joacă

No Comments Yet

Comments are closed