--> -->

Alina Pușcău despre viața la Hollywood: ”Ei nu cred în dragoste. Vin Diesel mereu îmi scria doar asta”

Alina Pușcău, 41 de ani, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase românce din ultimele decenii.

Model internațional, dar și actriță, și cântăreață, fostă Miss în 1998, bucureșteanca a lucrat cu firme celebre în modelling, a trăit cât pentru a scrie o carte despre viața ei. Un demers care se va materializa în scurt timp, o carte biografică este proiectul din viitorul apropiat al femeii. Alina Pușcău i s-a destăinuit lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”.

„Vin Diesel voia copii, dar nu credea în dragoste”

Alina Pușcău a plecat la 16 ani în Statele Unite ale Americii, pentru a deveni un nume respectat în modelling, la Los Angeles. Tot acolo a cunoscut bărbați celebri, a interacționat din diverse ipostaze cu mai mulți.

Cu Vin Diesel, 55 de ani, cunoscut publicului pentru filmele de acțiune în care a jucat, mai ales în seria „Fast and Furious”, a avut o relație mai lungă. Dar nu a ajuns cu renumitul actor la altar, așa cum își dorește Alina, la un moment dat.

„Și el a avut o poveste grea, a fost bodyguard la început. Niciodată n-a știut cine e tatăl lui, a fost greu și pentru el. El nu credea în căsătorie. Voia copii, dar nu credea într-o poveste de dragoste. Eu m-am visat ca o prințesă într-o poveste de dragoste, în drum spre altar. Nu l-am convins.

Nu-mi spunea nimic, de genul «Alina țin la tine, te iubesc!». Vin Diesel îmi făcea poftele, servicii, mă ducea în vacanțe … Îmi spunea doar «Thinking of you» (n.red Mă gândesc la tine). Ce naiba e asta?! Mereu îmi scria asta. E greu să spui acel cuvânt, dragoste, și să-l simți”, s-a confesat Alina.

Diamante și atât

A avut o relație intimă și cu regizorul Brett Ratner. A fost o relație mai de lungă durată. „Brett mi-a dat diamante, «Ia-le, ia-le!», dar nu putea să-mi spună cuvinte de dragoste. Mi-a dat, spre sfârșitul relației, un caiet cu scrisorile de dragoste ale soldaților de pe front de la 1900 și ceva. «Mă, spune-mi tu ceva, ce-mi dai astea?!».

Din cauza lui, am pierdut câteva sute de mii de dolari, fiindcă îmi depusesem într-un depozit toată hainele și lucrurile mele personale, iar lui nu i-a păsat. Le-am pierdut pur și simplu. Așa am înțeles că nu mai trebuie să fiu atașată de materialism”, a relatat modelul.

A ratat să joace în film cu Brad Pitt

Alina Pușcău a susținut că ar fi putut juca într-o peliculă cu Brad Pitt, mai exact în ultimul succes de box-office, „Babylon”.

„Trebuia să joc cu el în acel film, «Babylon». Luasem rolul! Producătorii mă aleseseră în locul altei fete, care nu își luase viza, mă încurajau, mă ațâțau, eram foarte entuziasmată, dar apoi m-au sunat și mi-au zis că fata respectivă și-a luat viza și i-au dat ei rolul.

Apoi mi mi-a dat Dumnezeu o palmă, m-am îmbolnăvit de COVID, o formă destul de gravă și atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. Adică să-mi accept toate trăile dureroase”, a mărturisit Alina.

Ce i-a zis mama lui DiCaprio

Chiar dacă presa mondenă a speculat o relație de dragoste între Alina Pușcău și Leonardo DiCaprio, 48 de ani, românca a fost sinceră și a spus că doar amiciția i-a unit.

De pe vremea când Leo strălucea în „Titanic”, din 1997, pelicula ce-a câștigat 11 premii Oscar.

Alina a rememorat o întâmplare cu DiCaprio din 2016, fix înaintea să primească premiul Oscar pentru rolul din „The Revenant”.

„În ziua în care Leo di Caprio urma să ia Oscarul, eram în același avion, trebuia să mergem la petrecerea Madonnei. Prietenul lui mi-a zis să-l iau pe un prieten și să mergem la petrecere. Am intrat în avion, iar mama lui Di Caprio îmi spunea: «Aaa, ești din România? Am fost și eu acolo pe vremea lui Ceaușescu!».

Pe Leo îl cunosc de când a făcut «Titanic», de foarte mult timp. N-am fost niciodată împreună! Niciodată, doar prieteni. I-am dat o carte să citească, «Paradoxul cimpanzeului», l-a ajutat mult să se relaxeze și mi-a mulțumit mult”, a spus Alina.

Citește și

Zăpăcesc elevii. Cum va fi vacanța de Paște de anul viitor