--> -->

Alexandru Arșinel la Urgențe: ”Mă caută Stela deja”

Alexandru Arşinel, 82 de ani, a ajuns din nou pe patul de spital. După ce a trecut prin grele încercări în ultima vreme, actorul de comedie se pregătește de două operații pe inimă, dintre care una pe cord deschis la o clinică privată, a spus maestrul la Antena 3.

Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București a mai avut probleme serioase de sănătate în trecut.

A trecut printr-o infecție cu SARS-Cov 2 şi i-a fost transplantat şi un rinichi.

Va absenta la parastasul partenerei de scenă

Maestrul, în vârstă de 82 de ani, se declară trist din cauza faptului că nu va participa, pe 23 noiembrie, la parastasul de 4 ani al fostei sale partenere de scenă, inegalabila actriță Stela Popescu.

„Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a mai spus îndrăgitul actor.

Și la începutul lunii septembrie Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de slăbiciune mare.

Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală.

”Nici medicii nu-i dau de cap”

”Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

A trecut greu prin Covid

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul ”Matei Balș” din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Reamintim că atât Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

Citește și

Marcel Ciolacu, anunț crucial: ”Săptămâna viitoare. Lumea nu mai are răbdare”