--> -->

Alexandru Arșinel, îngrijiri acasă. Care e starea medicală

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel se confruntă de o perioadă de timp cu probleme de sănătate. A fost internat în spital de mai multe ori, iar acum actorul e îngrijit acasă.

Mai revine pe scenă în toamnă?

La începutul lunii mai, actorul a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor cardiace. La scurt timp după, fiul lui Arșinel a mărturisit că tatăl lui se simte mai bine acum, dar pentru o perioadă va lua o pauză de la actorie. Tot el spunea că e posibil ca Alexandru Arșinel să revină pe scena teatrului în toamna acestui an.

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a explicat Cristian Arșinel.

Acum, Alexandru Arșinel se află acasă și este îngrijit de fosta asistentă a soției lui Marilena, scrie Click.

Totodată, actorul se află și sub atenta supraveghere a medicilor și a fiilor lui, Cristian și Bogdan, deoarece se simte slăbit.

Alexandru Arșinel a apărut în scaun cu rotile

În urmă cu două săptămâni, Alexandru Arșinel a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”. În prezența membrilor familiei, Alexandru Arșinel i-a primit în casa lui pe preoții care i-au dăruit Ordinul „Crucea Bucovinei”. Actorul a făcut poze cu aceștia și și-a primit distincția așezat într-un scaun cu rotile.

Anunțul că Alexandru Arșinel a fost decorat a fost făcut pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Suceava.

”Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale.

După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată.

Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut”, e mesajul transmis de Arhiepiscopia Suceava.

Citește și

Anunț de ultimă oră: ”2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis”