--> -->

Alexandru Arșinel în spital, alături de soție: ”Nu mai contează nimeni”

Actorul Alexandru Arșinel, 81 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus, fiind internat alături de soția sa, Marilena!

Directorul Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București, s-a testat și a primit rezultatul în urmă cu puțin timp, a informat Fanatik.ro. Deși marele artist este vaccinat cu Pfizer, diagnosticul l-a surprins neplăcut pe Arșinel. Veștile rele nu se opresc aici! Și rezultatul testului făcut de soția sa, Marilena Arșinel, a ieșit pozitiv.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta. Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului care a dat planeta peste cap și s-a vaccinat fără să stea pe gânduri. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul.

Citește și

Clotilde Armand sare de la o extremă la altă, acidă cu premierul și cu liberalii: ”Știu, suntem incomozi”