--> -->

Alexandra Tudor despre Dinamo: ”Eu sper”

Alexandra Tudor este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri sportive din țară. Frumoasa știristă a vorbit despre pasiunea ei despre fotbal, dar și despre Dinamo.

”Nu pot să zic că sunt o fană a fotbalului, sinceră să fiu îmi plac alte sporturi mai mult. Soțul meu Dan mai pătimește pentru Dinamo, dar ușor, ușor începe să-și canalizeze energia spre altceva. Prea s-a chinuit în ultimii ani cu deziluzie.

Eu sper să promoveze! Deși este mai aproape de desființare după respingerea planului ăsta de reorganizare modificat cu procentele alea la acțiuni. Șanse mici și la apel. Totuși, aș vrea și nu numai eu să revedem derby-urile de altădată, e și păcat ca o echipă cu atâta tradiție, cu atâția suporteri să se desființeze”.

Alexandra Tudor a explicat și cum a ajuns să lucreze în televiziune.

”Am spus mereu că televiziunea m-a ales pe mine pentru că mi s-au oferit tot felul de oportunități de a lucra într-o televiziune fără că eu să-mi doresc asta neapărat.

Aveam 19 ani, eram în anul doi la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la Universitatea Ecologică atunci când am aflat că este nevoie de un producător la o emisiune de folclor. Și m-am dus, am învățat ce trebuie să fac și am mers înainte. Cu toate că era o televiziune de nișă, Etno TV, am învățat lucrurile de bază… A fost ca o inițiere.

Apoi au urmat castinguri, lecții de dicție, angajarea la Telesport, apoi la Sport.ro, câteva luni la B1tv și revenirea la sport la Antena 1”, a explicat Alexandra Tudor într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și:

Ziua Florii de Colț, simbol al dragostei