--> -->

Alexa, luat tare: ”Te-ai iubit cu Prodanca?”

Dan Alexa (42 de ani), în prezent antrenor în Liga 3 la CSM Reșița, a fost invitatul special al săptămânii la ”Prietenii lui Ovidiu Ioanițoaia”, la GSP Live.

Fostul mijlocaș a vorbit și despre relația pe care o are cu agentul Anamaria Prodan, despre episodul cu pumnul încasat de la ea în iulie 2019, dar și despre noua relație de iubire pe care antrenorul o are în viața personală.

Ce palmă și-a luat!

În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan.

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

– Anamaria Prodan ți-a dat un pumn sau o palmă, la Giurgiu?
– Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu.

– Dar nu crezi că incidentul ăla te-a tras foarte mult în jos?
– Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut.

– A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?
– Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.

– Mai ai contract cu Anamaria Prodan și acum?
– Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus.

– După acel incident nu prea ai mai prins echipe de Liga 1.
– Da. Am fost la Rapid, apoi am ales Poli Timișoara, în Liga 2, un proiect de suflet. Am fost și antrenor și manager. Am adus sponsori, am adus și eu bani, pentru că speram într-o promovare istorică. Dar era imposibil la pragul de salarii și la ce condiții erau. Am jucat play-off-ul, dar n-am putut să promovăm.

Ce zice de divorțul lui Ana de Reghe

– E surprinzător că n-ai mai avut oferte.
– Atunci am avut oferte de la echipe din Liga 2, echipe foarte bine puse la punct, dar am refuzat pentru că-mi dădusem cuvântul la Reșița. Și am vrut liniște!

– Din ce știu, ai divorțat de prima ta soție.
– Voiam să vă zic că după faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul. „De câți ani a fost în relație cu soția?”. „16 ani”. „A, imaturitate în relație”. Lucrurile pe care le știam… Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal.

– Acum ai o relație?
– Da, am o altă relație și un băiețel.

”Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a spus Alexa despre divorțul lui Laurențiu Reghecampf cu Ana Maria Prodan.

Citește și

Concluzia specialistului: ”Dinamo dezavantajată”