--> -->

Alex Delea de la Survivor: ”Hai, vreau să mă însor!”. Ce se întâmplă cu cei 100.000 de euro

Alex Delea, 26 de ani, a fost învingătorul ultimei ediții a concursului ”Survivor”, iar viața i s-a schimbat fostului copil din Medgidia, care se temea de întuneric și care și-a urmat mama în Spania, plecată pentru un viitor mai bun.

Pe un ton exuberant, cu un debit verbal impresionant, Alex Delea a turuit în podcast-ul lui Damian Drăghici despre aventurile de la Survivor, despre ceea ce vrea să facă în viitorul apropiat și despre femeile speciale din viața sa.

”Nu știu ce să fac cu banii, dar nu se vor duce aiurea”

Alex Delea a povestit că se trezește zi de zi și i se pare că trăiește un vis continuu. ”Nu mi-am dat voie să visez măcar că eu voi fi câștigătorul, mi-era frică! Nu m-am gândit ce să fac cu 100.000 de euro. Nu știu ce să fac cu ea!

E o sumă mare, foarte importantă, dar nu acesta a fost scopul. Când am văzut superbitatea aia de trofeu, mi-au sclipit ochii în cap. Va fi foarte bine și benefic pentru familia mea, banii nu se vor duce aiurea”, a mărturisit constănțeanul.

Tipul de femeie pe gustul lui

Învingătorul de la ”Survivor” a continuat pe același ton entuziast: ”Iubesc de mor viața pe care o am acum! Ador. Orice mi se întâmplă.

Am de gând să continuu în România. Îmi place actoria, îmi place muzica, să vorbesc, să mă duc la emisiuni, la podcast. Roiesc fetele în jurul meu, roiau ele și înainte. Am de gând să mă însor, să am copii, să-mi văd bebelușul la mămăița mea! Aș înnebuni de bucurie…

Mamaia pentru mine e orice! Vreau femeie, vreau copil, mai repede că acum fac 26 de ani. Vreau să fac copil cu cineva de care să-mi placă. L-aș vrea imediat! Acum, trebuie, că sunt tânăr, vreau să mă duc cu el să joc fotbal. Nu-mi plac fetele slabe, mie îmi placea ”carnea”, bebelușul să fie gras, cu sâni mari, n-am pretenții la fată, dar am!”.

Citește și

Lidia Buble: ”Eu așa îmi măsor succesul”