Alesul lui Cortacero vine din Spania + ”Guriță” preia o fostă echipă a lui Pițurcă

Pablo Cortacero trăiește! E bine, a dat primul semn concret de viață după multe săptămâni, despre bani nicio vorbă, doar că vrea să-l dea afară pe Cosmin Contra după partida de Cupa României cu Viitorul (vezi detalii aici).

Ibericul a spus că are pregătit înlocuitorul, semnalele conduc către Lucas Alcaraz, 54 de ani, din Granada, un fost tehnician în primele două ligi spaniole, a mai fost la Almeria, Huelva, Santander, Xerez, Murcia, Cordoba, Granada, Aris Salonic, Levante, naționala Algeriei și Real Zaragoza. Tocmai s-a despărțit în octombrie de Albacete, din liga secundă.

Cosmin Contra și-a găsit deja de lucru. Probabil, va dori să-i ia toți banii lui Cortacero! Adică restanțele de 100.000 de euro, de văzut cum se va rezolva cu clauza de eliberare de 300.000 de euro. Fostul selecționer așteaptă despărțirea de Dinamo, ca să se semneze cu Al Ittihad Jeddah, formația aflată pe locul 10 în prima ligă din Arabia Saudită. La echipa din Golf a antrenat de două ori Victor Pițurcă.

Formația se află acum pe locul 10 în prima ligă din Arabia Saudită la 7 puncte în spatele lui Al Hilal, gruparea antrenată de Răzvan Lucescu. Al Ittihad Jeddah este o echipă cu un buget generos și are în lot șape jucători brazilieni. Unul dintre ei este Romarinho, fiul celebrului Romario.

Citește și

Radu Herjeu l-a ”tamponat” din nou pe Klaus Iohannis: ”Jură-te pe roșu! Tare proști îi mai crezi”