--> -->

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Concluzia autorităților

Vești de ultimă oră oferite de autorități vizavi de o nouă amenințare cu bomba la unul dintre cele mai mari centre comerciale din București, din România.

Conform Stiripesurse.ro, controlul pirotehnic efectual la Mall Băneasa s-a finalizat și aspectele semnalate nu se confirmă, anunță autoritățile.

A doua oară în două săptămâni

Un telefon anonim la Poliția Locală a anunțat că la mall-ul din Băneasa ar fi fost amplasată o bombă. Imediat, a început evacuarea centrului comercial Băneasa Shopping Center.

Este al 2-lea astfel de ”eveniment” în numai două săptămâni la locația respectivă. Și tot într-o zi de week-end, după o ”amenințare” care a fost pe 4 iunie.

La fața locului s-au află polițiști din cadrul Poliției Capitalei și la mall au ajuns și specialiștii în pirotehnică din cadrul SIAS.

Ce au transmis autoritățile

”Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București”, au informat azi autoritățile.

Citește și

Protest: au blocat benzinăria, au pus carburant de 30 de bani VIDEO