Aleix Garcia, surprinzător după debut: ”Ne vom bate la titlu cu ei. Contra e mai celebru aici ca Pep”

Dinamoviștii au așteptat mult debutul transferului verii, Aleix Garcia, titularizat de către Cosmin Contra. Doar că spaniolul care s-a despărțit de Manchester City a jucat în nota echipei, fără a ieși în evidență prea mult.

Vedeta campaniei de achiziții a mărturisit după meci că nu se simte bine deloc, deși este satisfăcut de cum a evoluat. ”N-a fost un meci bun al meu, pentru că nu am ajutat echipa să câştige. Sunt mulţumit cu felul în care am jucat, dar trebuie să fac mai mult, pentru că echipa a jucat bine azi. Craiova nu şi-a creat nimic, în afara penalty-ului şi am văzut la vestiare că nu a fost penalty.

Sunt bine din punct de vedere fizic. Da, nu sunt 100%, dar poate voi fi într-o săptămână sau două. Știu că sunt multe așteptări de la mine, normal că am venit aici ca să încerc să dau tot ce am mai bun şi voi încerca asta în fiecare meci. Voi încerca să le arăt oamenilor ce jucător sunt, dar şi pentru mine voi încerca să joc cât pot de bine.

Craiova merită să fie pe primul loc, pentru că este o echipă foarte bună, dar putem să jucăm împotriva lor. Şi noi suntem o echipă foarte bună şi cred că la finalul sezonului vom fi acolo, să ne batem la titlu cu ei, sunt sigur. Cosmin este foarte cunoscut aici, în România. Acesta a fost unul dintre motivele care m-au făcut să vin aici. Am văzut-o pe Dinamo jucând împotriva celor mai mari cluburi din lume, în trecut, aşa că ştiu că Dinamo este o echipă foarte bună. Vom încerca să ne luptăm la titlu şi să readucem echipa pe primele locuri.

Am jucat pentru Manchester City acum 3 ani. Acum nu mai sunt jucătorul lui Manchester City, mă gândesc doar la prezent. Acum îl am pe Cosmin antrenor şi este poate mai celebru decât Pep, aici, în România, de exemplu. Nu mă gândesc la trecut, m-am bucurat de perioada petrecută la Manchester, dar acum sunt aici şi vreau să mă concentrez pe ce am de făcut aici”, a reacționat mijlocașul de 23 de ani.

Citește și

Rafila și Streinu-Cercel, luați la țintă: “Violează etica profesională”

No Comments Yet

Comments are closed