Alegerile lui Edi Iordănescu și Dario Bonetti pentru derby. Pierdere uriașă pentru FCSB

Derby-ul FCSB – Dinamo este prevăzut a începe diseară, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Gazdele au anunțat că au vândut 25.000 de tichete, ”câinii” vor fi aproximativ 8.000 de suporteri la partida de pe cel mai mare stadion al țării.

Ambele formații se confruntă cu probleme de lot, chiar dacă s-au mai întărit în pauza competițională. Edward Iordănescu nu se poate baza pe Budescu, fotbalistul atât de lăudat la revenirea în roșu-albastru, ”Artistul” completând o listă de jucători ofensivi accidentați, precum Florin Tănase și Florinel Coman.

Keșeru este anunțat titular, în el punându-și baza atât conducerea clubului, cât și fanii formației.

Dinamoviștii au transferat opt fotbaliști într-o săptămână, practic, Dario Bonetti are mai multe opțiuni acum de a încropi un prim 11, cu toate că roș-albii au suferit și ei câteva accidentări. Antrenorul italian are de ales între a juca mizând pe Sorescu în avanposturi sau a-l retrage ca fundaș dreapta. Deian este, totuși, golgeterul sezonului, iar Dinamo n-a mai marcat deloc în ultimele patru etape!

De văzut dacă Bonetti va miza în continuare pe Ahmed Bani, crescut în Ștefan cel Mare, sau pe Cătălin Itu, jucător împrumutat de la campioana CFR Cluj.

Echipe probabile în derby

FCSB: 99. Vlad – 2. V. Crețu, 4. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic – 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 27. Olaru – 98. Cordea, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu
ANTRENOR: Edward Iordănescu
REZERVE: 1. Straton, 6. Haruț, 8. Șut, 13. Dumiter, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 26, Oaidă, 31. Mamut, 77. S. Șerban
ABSENȚI: Panțâru, Budescu, Fl. Coman, Fl. Tănase (accidentați)

DINAMO: 90. Iliev – 3. A. Radu, 24. Giafer, 27. R. Grigore, 7. St. Filip – 10. C. Matei, 5. Răuță, 38. Bani – 9. Torje, 44. Ivanovski, 22. Sorescu
ANTRENOR: Dario Bonetti
REZERVE: 12. Eșanu, 2. Nica, 6. Ehmann, 8. Itu, 23. Mitran, 31. Cr. Ionescu, 32. G. Crețu, 35. R. Popa, 99. Moldoveanu
ABSENȚI: Mihaiu, Neicuțescu, Dudea (accidentați)

Citește și

Cât câștigă Emma Răducanu după victoria istorică de la US Open