Alegeri la Dinamo pentru un post important

În urmă unei discuții purtate de reprezentanții zonali DDB, din toată țară, dar și din Diaspora, a fost anunțat programul pentru alegeri în cadrul DDB, după ședința din această seară.

DDB este acționar minoritar la gruparea din Ștefan cel Mare, programul socios susținând financiar gruparea cu 2,4 milioane de euro.

”Astăzi 05 iunie 2022, anunțăm oficial stabilirea desfășurătorului în vederea *ALEGERILOR PENTRU PREȘEDINTELE DDB.

Prin ceea ce sunt, prin trăirile lor și apropierea sufletească de DINAMO, câinii au reușit în ultimii 4 ani să țină robinetul de oxigen la maximum deschis pentru echipa lor de suflet.
Prin contribuția lor la imaginea unui program Unic în România, aceștia au subliniat constant necesitatea de a fi reprezentați într-un mod profesionist, echilibrat și performant atunci când se iau decizii în cadrul programului Doar Dinamo București.

Când și cum se va vota

În urma ședinței de astăzi, 05 IUNIE 2022, în care au fost reprezentate toate județele din țară și Diaspora, vă informăm următoarele:

• În perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidaților pentru postul de Președinte al programului Doar Dinamo București.

• În perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare în rândul membrilor a programului pe care fiecare candidat îl va susține.

• În data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Președinte al Programului Doar Dinamo București.

”Dinamo nu a murit!”

Principalele condiții de eligibilitate vor fi anunțate pe data de 16.06.2022 în urmă consultării cu grupul de comunicare DDB.

Dinamoviști de pretutindeni,
Dinamo nu a murit! Dinamo trăiește datorită vouă! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de apărare.
Cărămida nouă cu care venim în acest zid, are ca scop durabilitatea, protecția și garanția că Dinamo va rămâne în picioare.

Hai Dinamo!” se precizează în comunicatul DDB.

Citește și

Andrei Caramitru îi ia la țintă pe ”Nicu” Dan și Clotilde Armand: ”O fi prostie, rea-voință”