Albentosa nu este doar pe lista lui Dinamo

Dinamo a obținut două victorii la rând și luptă să se salveze de la retrogradare, chiar fără a mai trece prin purgatoriul meciului de baraj. Miercuri, este meci în Copou, cu Poli Iași.

Unul dintre jucătorii care au impresionat în ultima perioadă și și-a câștigat un loc de titular cert este Raul Albentosa. Fundașul de 32 de ani a strâns 7 prezențe în tricoul roș-albilor, în care a fost integralist. De când a sosit în Ștefan cel Mare a ratat un singur meci, din cauza unei accidentări la genunchi.

Acum, este din nou pregătit, chiar dacă a absentat 15 luni de pe teren, până să ajungă la Dinamo. ”Câinii” l-ar vrea în continuare din vară, totul depinde de situația echipei. Fotbalistul se simte bine la București, a început deja să înțeleagă limba română, iar coechipierii îl plac foarte mult. Ar lua în calcul să continue în tricoul lui Dinamo.

Totuși, Albentosa este și pe lista unor cluburi din liga a doua spaniolă, iar impresarul său l-a propus și peste ocean, în primele două ligi din Statele Unite ale Americii. Discuțiile sunt în toi, întrucât agentul său vrea să-i rezolve curând un contract jucătorului, pentru a nu mai păți ca data trecută când a stat 15 luni fără angajament.

Albentosa a strâns 93 de meciuri în LaLiga. Totodată, impresarul jucătorului le-a transmis celor de la Pro X că și alte grupări din prima divizie din România au pus ochii pe Raul!

Citește și

VIDEO La Familia a lansat melodia-manifest: ”Ar trebui să se predea mândria națională”