Al doilea meci ”sold out” pentru Dinamo? Ce spune Puljic despre fani și despre revenirea echipei

Dinamo reîncepe sezonul de mâine seară, de la ora 17:00, în Ștefan cel Mare, contra lui Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Adrian Mihalcea este cantonată la Săftica încă de joi. Suporterii dinamoviști din DDB au ajuns la 7.500 de membri și se apropie de preluarea totală a clubului, momentan având 20,06% din acțiunile grupării.

Dacă meciul cu Chindia a fost ”sold out” la biletele virtuale, chiar dacă meciul nu s-a disputat și-a fost amânat, și partida cu Sepsi are toate șansele să fie astfel. Dinamoviștii au depășit deja numărul de 10.000 de bilete vândute și 30 de sectoare din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare a fost ”ocupată”. Tichetele virtuale se vând în continuare! Căpitanul roș-albilor Ante Puljic dă asigurări că Dinamo nu vrea să se bată la retrogradare, ci să câștige play-out-ul! ”Sigur că am pierdut enorm că nu ne-am mai antrenat o săptămână, dar în niciun caz nu vom avea scuze dacă nu vom învinge pe Sepsi. E obligatoriu să terminăm sezonul cât mai sus, eu zic acum că Dinamo poate termina play-out-ul pe locul 1! Toată această situație legată de coronavirus ne-a făcut mai puternici ca echipă. Avem încredere unii în ceilalți, vom intra determinați să oferim cel mai bun fotbal al nostru”, a comentat Ante pentru Gazeta Sporturilor.

hotel iceberg balcic-->

”Respectăm fanii lui Dinamo și pe cei din DDB pentru fiecare ban adunat. Am făcut acea grevă în urmă cu două săptămâni pentru a trage un semnal de alarmă. Oamenii din programul socios ne-au explicat situația, noi le-am zis-o pe a noastră, am vorbit și totul va fi bine. Jucăm nu doar pentru noi, ci şi pentru suporteri. Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Dar eu cred în noi, în Dinamo, nu suntem echipă de liga secundă. Ca brand și calitate, Dinamo e de primele locuri în România”, a mai zis croatul.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

De ce n-a putut dormi Dan Petrescu după victoria cu FCSB + pe cine laudă + ce zice de Țucu-gol și de Arla

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed