Ajutor pentru Dinamo, tot din afară

Dinamo a irosit orice șansă de a evita barajul după înfrângerea cu FCU Craiova (1-2) și atenția se îndreaptă spre play-off-ul ligii secunde. De fapt, acolo e de multă vreme gândul ”câinilor”.

Acolo Petrolul este lider, în vreme ce Hermannstadt și U Cluj sunt în imediata vecinătatea a ploieștenilor, este o luptă aprigă, întrucât pentru cele două locuri de promovare directă este o distanță de 4 puncte în prezent.

CSA nu are încă drept de promovare, în vreme ce Chiajna speră să obțină ultimul loc de baraj.

Haos la Sibiu

Conform Prosport, la divizionara secundă FC Hermannstadt sunt probleme serioase, președintele Dani Coman plecând la București din cauza promisiunilor neonorate ale oficialilor clubului.

FC Hermannstadt este într-o situație bună din punct de vedere sportiv, însă problemele financiare le dau bătăi de cap serioase. Oficialii grupării din Liga 2 i-au tot dus cu vorba pe jucători și pe angajați, care și-au cerut drepturile salariale, astfel că situația a explodat.

Jucătorii au refuzat să se antreneze și președintele Dani Coman a plecat deja la București. Mai mult, finanțatorii grupării din Sibiu nu ar mai fi dispuși să investească niciun ban!

Au refuzat antrenamentul

Fotbaliștii au refuzat să se antreneze după ce au văzut că sunt duși cu vorba în continuare. Ultimii bani care au intrat în conturile fotbaliștilor de la Hermannstadt sunt pentru jumătate din luna ianuarie.

Problemele de la clubul din Jud. Sibiu sunt chiar mai mari de atât, întrucât finanțatorii clubului nu au plătit nici alte datorii.

Mai mult, cei care susțin financiar echipa de pe locul secund al play-off-ului Ligii 2 ar fi hotărât să își retragă sprijinul, astfel că sunt șanse mari ca toate calculele promovării să fie date peste cap în acest final de sezon.

Clubul este în insolvență și este obligat să aibă întârzieri de plată de maxim trei luni, conform planului de reorganizare aprobat. În această rundă, Hermannstadt și U Cluj se întâlnesc în duel direct.

Citește și

Nicolae Ciucă, președinte PNL: ”Obiectivul”