Aici va juca Dinamo! 30.000 de euro pe eveniment

Vineri seara, Dinamo a evoluat pe Arena Națională cu FCU Craiova, 0-1.

Deși stadionul de pe Bulevardul Basarabia nu a fost de bun augur pentru „câini”, oficialii echipei plănuiesc să joace în continuare acolo meciurile de pe teren propriu.

Cu Farul din nou la „Arcul de Triumf”

Conducerea a și acționat în acest sens și a depus o cerere de închiriere a stadionului pentru restul meciurilor de acasă din acest an, exceptându-l pe cel de etapa viitoare, cu Farul, când Arena Națională nu va fi disponibilă.

Solicitarea a fost depusă la Primăria Municipiului București, administratorul arenei, conform Radio Dinamo1948.

Ce meciuri vrea să joace Dinamo pe Arenă

Liga 1

Etapa 12 Dinamo – CFR Cluj
Etapa 14 Dinamo – Poli Iași
Etapa 17 Dinamo – FCSB
Etapa 19 Dinamo – U Cluj
Etapa 21 Dinamo – Voluntari

Roș-albii ar putea disputa și duelurile din Cupa României pe Arenă, dar acest lucru nu a fost încă stabilit clar. E vorba despre meciurile cu FCU Craiova (26 septembrie) și Oțelul (6 decembrie).

Costă 30.000 de euro per eveniment să închiriezi cel mai mare stadion al țării. Plus o altă sumă considerabilă pentru alte cheltuieli, inclusiv pază, peste 10.000 de euro de meci.

Dinamo – Farul se joacă pe Arcul de Triumf

Până să se mute definitiv pe Arena Națională, Dinamo va reveni pe „Arcul de Triumf” pentru meciul cu Farul din etapa 10 de campionat.

Asta pentru că cel mai mare stadion al țării va fi indisponibil, fiind închiriat pentru festivalul Asia Fest 2023, un eveniment care promovează cultura și tradițiile orientale, programat în week-end-ul 22-24 septembrie.

Dinamo se ferește de „Arcul de Triumf” din cauza stării gazonului, unul utilizat și de echipa națională de rugby a României.

„Ne iau chirie, suprafața e cum e. Ne întreabă cineva dacă vrem banii înapoi, că nu sunt condițiile optime? Iar o să se supere lumea pe mine când spun că statul nu e bun administrator, nu e bun manager. Avem stadioane frumoase, nu știm să întreținem gazonul”, tunase antrenorul Ovidiu Burcă după meciul cu Petrolul de pe 27 august.

Citește și

Tatăl fetei ucise de Vlad Pascu, mesaj după arestarea Mirunei Pascu: ”Îi învit din nou la cimitir”