Discursuri INCREDIBILE astăzi în Parlamentul României pe tema moțiunii de cenzură

Discuțiile de azi din Parlamentul României, în care s-a citit Moțiunea de cenzură depusă de PSD, a scos la iveală un limbaj fie jignitor, fie ironic al aleșilor. Vă oferim mai jos câteva mostre din discursurile de la “Casa Poporului”:

Ludovic Orban, PNL: “Înțeleg că aveți probleme cu cititul, așa că sunt înțelegător. Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de acest stigmat. Nu dau 2 bani pe afirmațiile voastre pentru democrație, după ce v-ați bătut joc de români, mințind cu nerușinare. Nu sunteți altceva decât niște viespi care aveți ac și venin pentru români, nu miere așa cum le-ați promis.”

Florian Bodog, PSD: “Fiecare zi cu această gașcă de incompetenți costă prea mult.”

Victor Paul Dobre, PNL: “Ați prezentat o moțiune a inepțiilor.”

Victor Ponta, ProRomânia: “După răcnetele ușor isterice de la început cred că putem să vorbim rațional. Voi vota moțiunea și un singur lucru, dragă Ludovic, n-am fost la cură de dezalcoolizare, pentru că acelea sunt toate private și acele clinici de dezalcoolizare le puteți plăti acum din bani publici.”

Călin Popescu Tăriceanu, ALDE: “E o vorbă care spune schimbarea regilor, bucuria nebunilor sau a inconștienților, a celor din stânga sălii.”

Florin Roman, PNL: “Cred că se zvârcolește Dragnea în celula lui din pușcărie, i se face rău și cheamă SMURD-ul când vă aude că vorbiți de Comisia de la Veneția. E ca și cum ar vorbi dracu de apă sfințită.”

Marcel Ciolacu, PSD: “Înțeleg că sunt colegi care vă vă spun pompierul atomic. Treziți-vă, ați scăpat lucrurile de sub control. Faceți doar scandal.”

Citește și:

Secretul revenirii lui Ianis Hagi