--> -->

Ahmed Bani nu ia în calcul retrogradarea: ”Dacă am și înscrie!”

Ahmed Bani a revenit printre titulari la meciul Universitatea Craiova – Dinamo (1-0), doar că, în afara unui șut blocat de apărarea adversă, nu s-a remarcat în Bănie. A fost schimbat în minutul 65.

În primăvară, fotbalistul de 21 de ani a lansat moda „fotbalului-șampanie”, la nivel declarativ și printr-un tricou sugestiv, în momentul în care Dinamo făcea furori în play-off-ul eșalonului secund.

”Atmosfera nu e prea plăcută”

„Noi încercăm să dăm totul la fiecare meci, dar din păcate nu facem un punct. Nu știu, trebuie să strângem rândurile și să începem să adunăm puncte. Da, nu e o situație plăcută, dar încercăm să redresăm…

Nu vreau să mă gândesc la lucrul acesta (n.red întrebat dacă se va repeta stagiunea 2021/2022), dacă plec, plecăm, de la ideea asta, nu avem nicio șansă! Nu vreau să mă gândesc la retrogradarea lui Dinamo, mai sunt multe meciuri de jucat.
Am jucat mai bine (se strâmbă) … Nu înscriem, dacă am înscrie poate ne-ar fi și nouă mai ușor! Dar, din păcate, nu înscriem.

Atmosfera? Noi încercăm să strângem rândurile, să facem bine, dar vă dați seama că nu e o atmosferă plăcută”, a reacționat Ahmed Bani pentru GSP.

Zece etape fără victorie

Două goluri a înscris Bani în acest sezon, ambele în meciul cu Metaloglobus în Cupa României. În rest mai are un assist în 13 meciuri de Liga 1

Pentru Dinamo urmează duminică, 26 noiembrie, derby-ul cu FCSB, de la ora 20:30. ”Câinii” sunt gazdele partidei, biletele s-au pus în vânzare de câteva zile.

Dinamo a adunat zece meciuri în Liga 1 fără victorie, dintre care 3 remize și 7 eșecuri. Ultimul succes a fost cu FC Voluntari, scor 3-2, la jumătatea lunii august.

Citește și

Un fost premier ironic: ”Rareș Bogdan și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare”